Få nogle extensions i ordentlig kvalitet!

Man ser af og til mennesker gå på gaden, hvor man tydeligt kan se, at deres hår er fyldt med extensions. Af og til er de i en helt forkert længde eller i en farve, som ikke passer til håret. Det kan også være fordi, at extensionsene er i så ringe kvalitet, at de bare skiller sig ud fra håret. 

Der er ikke noget galt i, at man gerne vil have længer tog mere fyldigt hår, end man har, og man derfor tager brug af extensions. Det er bare vigtigt, at man vælger at bruge kvalitets extensions, så man slipper for, at det ender med ødelægge ens look i stedet for at gøre det bedre. Du kan derfor i denne korte artikel læse lidt mere om hvad man skal gå efter når man leder efter extensions og hvad man skal undgå. 

Gå efter kvalitet

Som tidligere nævnt, så handler det først og fremmest om, at gå efter kvalitet. Med det menes, at man ikke bare skal vælge de første og bedste fordi de er billigst, da det ofte vil ende med et dårligt resultat. Det kan også ofte være svært at montere dem selv, og man risikerer, at man får sat dem skævt i, så det ikke er plat alligevel.

Derfor kan det være en god ide,a t man rådføre sig med en frisør, som kan rådgive en om hvilke extensions der passer bedst til ens hårtype, samt hvad farve og hvad længde de bør være. Man kan også få hjælp af en frisør til at få sat nye extensions i, så det kommer til at se så naturligt ud som muligt, og man derfor får mere fyldigt hår, end man havde. Det handler altså om kvalitet i flere aspekter, både kvaliteten af selve extensionsene, men også personen, som sætter det i dit hår. 

Hvad er meningen med extensions?

Der er mange gode grunde til at få extensions i sit hår, men det er vigtigt at huske på, at man skal gøre det fordi, at man selv synes det er flot og ikke fordi der er nogen der forventer det, eller har kommentere på ens hår. Extensions giver gerne noget fylde i håret, men kan også give noget ekstra længde, hvis man har behov for det. Extensions kan hjælpe meget, hvis man har meget tyndt hår i forvejen og bliver usikker på sig selv som baggrund af det, men det kan også gøre et i forvejen fyldigt hår endnu mere fyldigt og kan tages i og ud ved lejligheder. Eksempelvis kan man få sat extensions i hvis man skal til fest, eller skal gøre lidt ekstra ud af sig selv til den ene eller den anden lejlighed.