Her finder du inspiration til indhold til din hjemmeside

Mangler du tips og ideer til, hvad du skal fylde på din hjemmeside? Det kan være svært, at komme i gang med, men der er heldigvis megen hjælp at hente. Læs med her og bliv inspireret til at komme i gang!

Læs hvad dine konkurrenter skriver om

Det kan være en god ide, at orientere dig om, hvad andre hjemmesider udgiver på deres domæner. Der er utallige former for blogs, nogle omhandler specifikke nicher, andre skriver bredt om alt mellem himmel og jord. Se for eksempel på en blog som lovit.dk, som rammer en bred målgruppe ved, at skrive om adskillige emner og temaer.

Ved at undersøge forskellige konkurrenters websteder, finder du både inspiration og vejledning til din egen hjemmesides design og indhold. 

Se hvad der foregår på andre medier

Når du har en klar ide om, hvad din blog skal dreje sig om, kan du undersøge, hvad der rører på sig på andre medier. Det kan for eksempel være en god ide, at undersøge, hvad der trender på Instagram, Facebook, Twitter osv. Her bliver dagligt postet adskillige opslag, som kan være relevante at skrive om på netop din blog.

Sørg for at dine læsere kan følge med.

Med et RRS-feed kan dine læsere let følge med i dine blogs, da de vil få besked når du poster et nyt indlæg. Jo lettere du gør det for dine læsere, at følge med i din blog, jo flere besøgende vil du kunne få. Det handler om, at gøre dit domæne både interessant og overskueligt for dine besøgende.

Se for eksempel på randersbibrssfeed.dk for inspiration. 

Kom i gang allerede i dag med at perfektionere dit domæne. Det kræver dedikation og tålmodighed at vokse en følgegruppe, men du er godt på vej! Hold ikke igen med at benytte blogs og sociale medier som din inspirationskilde til at optimer din hjemmeside!