Det rigtige tøj til dig, der er gravid

Det kan være svært at være gravid, og det kan være svært at vælge tøj, hvis du er gravid. Selvom du sikkert føler, at det er en lykkelig tid, mærker du garanteret også andre følelser som træthed, kvalme og nervøsitet – og så kan du måske ikke længere passe dit tøj, hvilket uden tvivl kan være frustrerende.

Hvilket tøj skal jeg vælge som gravid?

Hvis du er gravid, skal du først og fremmest vælge tøj, som du føler dig tilpas i. Det kan måske være fristende at købe højhælede sko og stramme kjoler, når du står i butikken, men det vil du uden tvivl blive ked af på et tidspunkt. Når du har født, og din krop begynder at finde sig selv igen, skal du nok komme tilbage i høje sko og stramme kjoler, men indtil da, handler det bare om, at du og din baby skal have det godt. Derfor skal du vælge blødt tøj, der giver dig en følelse af velvære. Du skal også vælge tøj, der ikke strammer for meget, da det helt sikkert er det mest behagelige. Desuden skal du vælge tøj, som du kan vokse i, da kroppen udvider sig hurtigt, og du måske pludselig vil vokse ud af tøj, som du troede, du kunne passe.

Hvordan køber jeg tøj som gravid?

Når du skal købe tøj til dig selv som gravid, gælder det om at gøre det på en måde, som du kan overskue. Vil du gerne ud? Så skal du købe tøj i butikker. Er du træt, og vil du hellere sidde derhjemme? Så skal du selvfølgelig købe tøj på nettet. Du kan oveveje at købe en masse tøj i starten af din graviditet, så du ikke skal gøre det, når du er tæt på at føde og måske ikke har det så godt længere. Inden du skal føde har du med stor sandsynlighed ikke så meget overskud, og måske tænker du mere på fødsel og baby, og så vil du blive ked af, at du ikke købte tøj, da du havde overskuddet til det. Hvis du ikke ved, hvor du skal starte kan du oveveje at kigge på Seraphine, der er en hel kollektion af tøj til dig, der er gravid!

Gode råd til graviditet

Det kan være svært at være gravid, og derfor vil du uden tvivl blive glad for nogle gode råd, hvilket du får herunder. Pas på dig selv. De valg du tager under graviditeten, påvirker din baby. Gå i behageligt tøj. Det vil du blive gladere og gladere for, jo længere du kommer i din graviditet. Nyd det. Snart har du en baby!