Glæd dine medarbejdere med et foredrag

Lige meget om du er privatperson eller repræsenterer en virksomhed, så kan vi tilbyde et væld af spændende foredrag, som kan give jer nye idéer og input til hverdagen.

Udover at man lærer noget nyt, så er det også altid godt med et afbræk i hverdagens arbejde. Man kan booke foredrag mange steder, men firmaet Think About har haft mere end 30.000 foredragsgæster gennem tiden. De er derfor et godt valg, da de har masser af erfaring og glade gæster.

Vælg mellem et hav af emner

Der findes foredrag om stort set alle emner, så det første skridt er at vælge, om I skal høre om noget, som har med jeres arbejde at gøre, eller om I trænger til at lære om noget helt andet.

Skal foredraget være relevant for jeres arbejde, så kan I selvfølgelig vælge et, som passer til det emne, som I arbejder med, men I kan også vælge et, som handler om samarbejde, trivsel på arbejdspladsen, nye IT-løsninger og meget mere.

Skal det være et mere underholdende foredrag, så kunne I jo lære om alt lige fra dyrkning af køkkenhave til at lære at strikke eller Frankrigs historie. Der findes spændende foredrag om det hele, så der er næsten ingen begrænsninger.

Vælg et inkluderende foredrag

Det er vigtigt, at man vælger et foredrag, som så mange som muligt vil finde spændende og brugbart. Er man i tvivl, så kan man jo altid forhøre sig ved de ansatte, og spørge ind til, hvad de interesserer sig for. Så er man sikker på et vellykket arrangement, som så mange som muligt vil have en god oplevelse med.

Hvad kan de ansatte bidrage med?

I kunne også lave en række kortere foredrag, hvor I mødes en gang om ugen, og så skiftes I til at holde et oplæg om noget, som I finder spændende. Det er altid sjovt at høre om noget, som fortælleren brænder for. Måske lærer I den egen uge om at holde høns, mens den næste handler om at bygge et bål, og ugen efter er en introduktion til spansk. 

Det kan være en god pause, med sådan et oplæg, og det behøver ikke at tage mere end 30 min. per oplæg. Det er godt givet ud på sigt, at dine ansatte får denne slags pauser og oplevelser i hverdagen, så det er bare med at beslutte, hvordan du vil starte med at introducere foredrag på arbejdspladsen. Det er masser af inspiration at hente online og ved at snakke med venner og bekendte. 

Gør ny viden til en del af dagligdagen, og hold jeres hjerner friske og i gang.