Find et forsikringsselskab der kan varetage alle dine forsikringer

Har du styr på alle dine forsikringer? Det er vigtigt at du har styr på dine forsikringer, så du er sikker på at være dækket hvis uheldet er ude. Som dansker skal du have en ulykkesforsikring for at få dækning hvis der skulle ske dig noget. Derudover skal du huske at få lavet en forsikring på dine børn, så de også får den rette hjælp hvis de f.eks. skulle brække en arm. Det er en god ide at sætte sig ind i hvad du egentlig er dækket for. Der findes nemlig tillægsforsikringer, som du kan få koblet på, og dermed være yderligere forsikret. Brug tid på at kigge på forsikringer, så du kan have ro i maven over at vide der er styr på det.

Forsikringer samt tillægsforsikringer  

Det er meget individuelt hvilke forsikringer den enkelte familie har. Udover ulykkesforsikring på hele familien, er der nogle obligatoriske forsikringer i forbindelse med at have bil samt eje en bolig. Det er f.eks. lovpligtigt at du har en bilforsikring, men kan selv vælge om forsikringen skal f.eks. udvides med Falck hjælp samt glasdækning. Som husejer skal du have indboforsikring i tilfælde af at der skulle være indbrud eller ske ulykker i dit hjem. Herved findes der også tillægsforsikringer som dækning af elektronik, cykeldækning eller noget helt tredje. Du kan også få sygeforsikret dine dyr, så noget af dyrlægeregningen bliver dækket. Som hundeejer er det et lovkrav at du har en ansvarsforsikring i tilfælde af, at hunden gør skade på andre.

Sammenlign priser online

Det anbefales at du sammenligner priser online, hvis du syntes at dit nuværende forsikringsselskab er dyrt. Det kan godt svare sig at kigge på forsikringsportalen, da du kan være heldig at få tilbudt en samlet pris til en langt bedre pris. På internettet kan du indhente forsikringstilbud fra flere selskaber. Det eneste du skal gøre, er at oplyse hvad du gerne vil have dækket, så de kan prøve at beregne en årlig pris til dig. I mange tilfælde kan det godt svare sig at have alle sine forsikringer samlet på et sted. Det skyldes, at du vil opnå nogle procenter på det samlede beløb, da du har valgt at have et enkelte forsikringsselskab.

Spørg andre hvad de har valgt

Det kan være svært at vurdere hvilket forsikringsselskab der er det bedste på markedet. Derfor kan det være en god ide at spørge dine nærmeste om hvad de har valgt. Har andre været tilfredse med et bestemt selskab, får du automatisk lyst til at vælge det samme.